Maatwerk in Concepten

KCM-groep innoveert doorlopend met haar dienstverlening. Vaak zetten wij concepten op die vrij gemakkelijk op maat kunnen worden gemaakt voor onze klanten. Met deze concepten maken wij het mogelijk om zonder al te veel ontwikkelkosten met onze producten en diensten klanten oplossingen te bieden.

Wat is de maatwerk in concepten-formule?

KCM Training & Opleiding ontwikkelde de afgelopen jaren trainingen en opleidingen met een modulaire opbouw. Daarmee kunnen wij gemakkelijk modules combineren in een totaaltraining en zonder veel ontwikkelingskosten een maatwerktraining aanbieden. Ook binnen andere bedrijfsonderdelen pasten wij deze strategie toe. Zo hebben wij een assessmentmethodiek voor werving en selectie, die wij ook kunnen gebruiken bij Training & Opleiding om de start - en de eindsituatie van cursisten te bepalen. Voor het meten van de prestaties van operaties maken wij gebruik van het concept Quick-scan. Deze maken wij op maat voor het inventariseren van operationele sterkten en zwakten.

Op het moment dat wij nog geen product voorhanden hebben om een klantvraag te beantwoorden, dan wordt deze simpelweg ontwikkeld, zonder doorberekening aan onze klanten of opdrachtgevers en toegevoegd aan ons instrumentarium voor de toekomst.