Interimmanagement & Detachering

Ontdek jezelf! met Interim-management & Detachering

KCM Interim-professionals bemiddelt tussen freelancers en opdrachtgevers. Wij doen dit door ons uitgebreide netwerk in te zetten en de juiste expertise aan een opdrachtgever te bieden.

Voorafgaand aan de selectieprocedure helpen wij u met het bepalen van de juiste competenties, vaardigheden en de kennis van de freelancer en de doelstelling van de plaatsing.

Na het vaststellen van het profiel en het doel voeren wij de selectie van kandidaten voor u uit. Gedurende een plaatsing bieden wij de freelancers ondersteuning in de vorm van schaduwmanagement om de doelstelling voor uw organisatie te realiseren

Onze opdrachten portefeuille bestaat uit rechtstreekse opdrachten van onze klanten en opdrachten vanuit onze netwerkpartners. In het laatste geval stellen wij geschikte kandidaten voor op vacatures van onze netwerkpartners en zorgen zij voor de verdere selectie van ingezonden cv’s met de eindopdrachtgever.

Graag komen wij in contact met interim-professionals voor het verder uitbreiden van ons bestand en netwerk. Uiteraard komen wij ook graag in contact met potentiele opdrachtgevers.